//MACAROONS
Navigations Here

About
Links
Entries
Older Post | Newer Post
bisnes*angan-angan
Friday, December 2, 2011 | 2:02 PM | 0 comments
SmileyCentral.com
salam ,  :)
cuti-cuti ni memang bosan ckit kan . no lepak-ing ! ada gak kawan lama ajak lepak mid tapi tak tau nak pegi ke tak la . nak lepak , poket kosong . tak kan aku nak gigit jari je kat sana .

then , cite baru pulak ,
malam smlam ibu  yang suruh google usahawan.com . terjumpe time baca paper .
lepas bukak web tu aku rasa be'motivasi pulak nak bukak bisnes jual button batch . tapi modal takde la .
tapi takut jugak , keluar modal banyak , kalau tak laku macam mane pulak .
time ni la aku nak aplikasikan bende yang aku tgh belajar ni . pengajian keusahawanan n prinsip perakaunan . haha . apa guna jadi budak pedec . nanti aku yang akan bukak tutup akaun . bangga jadi budak pedec .


Labels:


Older Post | Newer Post

current update
ngee :)Hello dear ! welcome :3 doakan untuk semua SPM candidates 2012 okay .
Owner
Hey world . Just step here ? My name is Nurafiqah . sixteen this year . Live in Beruntung Hill , Rawang . Currently study for accountacy in Teknik KL . Work without pays at TIKL's koop :DD do fllow if u like . it would be a pleasure!!
Nurafiqah Ramlan

Create Your Badge


Let's Talk

Auburn - Perfect Two
I Love You A Thousand Times




Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA
Hello,you've stepped onto my blog.Please behave yourself.Dont take anything from this blog.I know which one is my.Dont remove the credit.