//MACAROONS
Navigations Here

About
Links
Entries
Older Post | Newer Post
contest sape nak baju free
Wednesday, December 14, 2011 | 8:09 PM | 0 comments


assalamualaikum readers :)

had a nice day yeah ? actually aku ada join satu contest ni . dapat baju free lagi , sudah la baju kt mirakawaiishop ni memang murah and trendy . menarik kan . sambil online fb , then terjumpa pasal kedai ni . memang rambang mata . 0_o buat masa ni memang kedai mira ni yang harga die paling reasonable and affordable . *bukan nak mengampu okay , jujur dari hati yang paling dalam .. ahh sweet gitu . yang bagusnya lagi shop ni turut bagi die punya measurement 

step untuk join contest ini macam saya .. just as simple as abc 
  • buat satu entry pasal mira kawaii shop , letakkan gambar item dari mira kawaii shop dan harga sekali.
  • letak gambar real photo sekurang-kurangnya 2 pics (boleh amek dr album costumerku atau album snap9 di facebook page mira kawaii shop)
  • masukkan link page http://www.facebook.com/MiraKawaiiShop dan link blog http://mirakawaiishop.blogspot.com/
  • dah siap , emailkan link entry tu kat mirakawaiishop@hotmail.com
  • entry yang paling besh+menyayat hati mcm pengalaman beli kat mira kawaii shop or rase nk try baju kat mira kawaii shop akan dipilih
settle 

copp ,, ade benda penting 
            tarikh tutup penyertaan : 18 December 2011 , lagi 4 hari .so tunggu apa lagi . meh join .

hadiah pulak , mesti semua nak tau kan ?  memang gempakk . tak caya ? nah ambik. tengok sendiri .

hadiah untuk entry TERbest sekali .
  1. sehelai baju dari kawaii shop . 
  2. voucher shopping kat mira kawaii shop less 10% + free postage .
  3. L.O.V.E ring
  4. Bracelet
Hadiah untuk entry 2nd best .
  1. sehelai baju dari mira kawaii shop
  2. voucher shopping kat mira kawaii shop less 10%+ free postage.
  3. nail ring
  4. bracelet
Hadiah untuk entry 3rd , 4th and 5th best .
  1. voucher shopping kat mira kakwaii shop less 10% + free postage .
contoh barang dari mira kawaii shop. takea look at these random pictures .
percaya tak? RM27 je semua ni. 


nampak macam style korean sikit kan . RM27 je . jom shopping kat mirakawaii shop. sambil online tu . klik http://mirakawaiishop.blogspot.com/ . banyak lagi item yang cantik gorgeous gitu . 

ni pulak gambar bila orang malaysia pakai . comel gitu . kalau pakai tudung pon still boleh beli kat sini . memang ok untuk siapa yang suka style trendy . kalau search kat kedai lain , memang mostly lagi mahal , so what r you waiting for .  shopping timee 

 simple .  





so , conclusionnye just http://mirakawaiishop.blogspot.com/  . cantikkan semua ni . * seriously and honestly , I damn like these dresses . nicee . harap korank join . saje nak meriahkan contest ni . meh adik abang *macam kat pasar pulak . k thats all nite . actually idea dah kering taktau nak tulis apa tapi saya tetap nak try supaya dapat no.1 , kalu takpon 2,3,4,5 pon alhamdulillah .

p/s doakan saya menang ye , dah lama nak beli baju kat mira . tapi bajett .. down sikit .:(  tunggu tahun depan  .save duit , then order banyak-banyak from mira . walaupun saya takpernah shopping kat mira kawaii shop nie , tapi lepas usha blog + mukabuku insyaallah saya akan shopping and jadi costumer . majulah sukan untuk negara . * ops , tak berkaitan .im sorry .



Labels:


Older Post | Newer Post

current update
ngee :)Hello dear ! welcome :3 doakan untuk semua SPM candidates 2012 okay .
Owner
Hey world . Just step here ? My name is Nurafiqah . sixteen this year . Live in Beruntung Hill , Rawang . Currently study for accountacy in Teknik KL . Work without pays at TIKL's koop :DD do fllow if u like . it would be a pleasure!!
Nurafiqah Ramlan

Create Your Badge


Let's Talk

Auburn - Perfect Two
I Love You A Thousand Times




Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA
Hello,you've stepped onto my blog.Please behave yourself.Dont take anything from this blog.I know which one is my.Dont remove the credit.