//MACAROONS
Navigations Here

About
Links
Entries
Older Post | Newer Post
bye 2011 ...
Monday, January 2, 2012 | 1:13 PM | 0 comments
okay , salam semua :)

rasanya aku yang paling lambat ucap tahun baru . okay , di sini saya Nurafiqah binti Ramlan nak mintak maaf kat semua andai terkasar bahasa ataupun apa-apa yang tak baik . saya tak perfect , saya tau :*
#ok cukup. macam raya pulak.



yang saya tau  tahun 2011 ni penuh dengan memori yang best . tapi mesti ade yang tak best jugak kan . lumrah hidup okay . urgh , tahun ni SPM . takut tapi malas nak bukak buku time cuti . cuticuti smtkl pon tak settle lagi. 
btw..
finee , aku dapat dorm teratai . sebelah je dengan dorm lama . tapi masalahnya tak tau lagi siapa kawan lain yang bakal jadi dormmate aku setahun . setahun tu . ah , tunggu je la esok , time pendaftaran asrama . bye blog , facebook , rumah . :DD

Labels:


Older Post | Newer Post

current update
ngee :)Hello dear ! welcome :3 doakan untuk semua SPM candidates 2012 okay .
Owner
Hey world . Just step here ? My name is Nurafiqah . sixteen this year . Live in Beruntung Hill , Rawang . Currently study for accountacy in Teknik KL . Work without pays at TIKL's koop :DD do fllow if u like . it would be a pleasure!!
Nurafiqah Ramlan

Create Your Badge


Let's Talk

Auburn - Perfect Two
I Love You A Thousand Times




Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA
Hello,you've stepped onto my blog.Please behave yourself.Dont take anything from this blog.I know which one is my.Dont remove the credit.