//MACAROONS
Navigations Here

About
Links
Entries
Older Post | Newer Post
spect dah patah , oh no !!
Sunday, January 22, 2012 | 4:54 PM | 0 comments

SmileyCentral.com

Tumblr_lwptovegw81qbn0yto1_500_large

310522_273981862629698_177071822320703_1050154_334627915_n_large

finee .. spect aku dah patah . daripada longgar skru terus patah . baru tahu hidup ni susah kalau takde spect #bagi orang yang kurang penglihatan macam aku je                                              
time nak pakai spect mesti cover sebab spect tu patah macam gambar kat atas ni. sebelah je .. dah la susah pulak tu nak cover bagi tak nampak macam patah . malu jugak la time orang tau yang spect tu dah patah . nampak macam aku ni ganas sangat . * mana ade , aku ni lembut la .. kann? yang pastinya sampai hari ni aku belum hantar repair and tak tau la bile nak hantar. just wait and see. 
btw 
aku pakai tudung pegi pasar malam semalam. efforts untuk bertudung sempurna :) just need a few more supports from myself , friends and family . 

#rindu kak node . senior aku dulu . takde sape nak stayup same2 dah sekarang ni . nak tolong ajar akaun pun     
  takde . huh miss you a lot . lots of love . <3

Labels: ,


Older Post | Newer Post

current update
ngee :)Hello dear ! welcome :3 doakan untuk semua SPM candidates 2012 okay .
Owner
Hey world . Just step here ? My name is Nurafiqah . sixteen this year . Live in Beruntung Hill , Rawang . Currently study for accountacy in Teknik KL . Work without pays at TIKL's koop :DD do fllow if u like . it would be a pleasure!!
Nurafiqah Ramlan

Create Your Badge


Let's Talk

Auburn - Perfect Two
I Love You A Thousand Times




Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA
Hello,you've stepped onto my blog.Please behave yourself.Dont take anything from this blog.I know which one is my.Dont remove the credit.