//MACAROONS
Navigations Here

About
Links
Entries
Older Post | Newer Post
new thinking
Friday, March 16, 2012 | 9:20 PM | 0 comments
Assalamualikum
hey strangerss ,

dah lama jugak tak update blog ni . memeng dah *kurkur coz takde new post . busy la sorry . lepas 3 minggu tak balik rumah , memeng cuti ni nak relax abis-abis . okay , cerita pasal exam . memang rasa macam hancur , musnah , berkecai dan perkataan yang sama maksud dengannya , totally teruk . mmang tak dapat A+ la , 1 pon harapan . bila teringat pasal akaun mesti akan bengkek coz tak  tau la time tu apa maslhnya sampai tersalah buat. arahan lain , jawab lain , padahal time kat kelas laju je aku buat benda-benda tu. sedih n malu gile dengan semua. classmates , cikgu n especially parents . subjek lain x kira lagi . just takut tak dapat pd je , yang aku nak sgt dri tahun lepas . yang lagi peliknya , time exam memang sure akan mengantuk , dah la aku duduk bawah kipas , lagi la . kantoi habis . -_____________-

says : akan buat yang lebih baik , belajar dari kesilapan 


then . after exam , still ada cuti-cuti smtkl . memang sebeban la buku yang aku bawak balik , macam biasa . takkan tak biasa pulak .  tapi still sampai sekarang hari jumaat pukul 9.06 aku still tak siapkan lagi . lagi-lagi mind map sejarah , aku dah la tak pandai buat mind map . haha . masalah betul .

says : tiru tu kan adat , so hari Ahad , copypaste je . sharing is caring


pastu , RP dh mula . tau tak rp tu ape ? rancangan perniagaan . budak pedec je yang buat ni . lepas pikir time cuti ni , aku nak buat studio fotografi . mesti banyak untung kan . kan . aku nak yang untung banyak je . baru best . tapi , sampai sekarang pon tak siap lagi . masalah lagi wei . 


says : esok last due date buat h/w kat rumah , kene struggle kot ?

Labels:


Older Post | Newer Post

current update
ngee :)Hello dear ! welcome :3 doakan untuk semua SPM candidates 2012 okay .
Owner
Hey world . Just step here ? My name is Nurafiqah . sixteen this year . Live in Beruntung Hill , Rawang . Currently study for accountacy in Teknik KL . Work without pays at TIKL's koop :DD do fllow if u like . it would be a pleasure!!
Nurafiqah Ramlan

Create Your Badge


Let's Talk

Auburn - Perfect Two
I Love You A Thousand Times




Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : RA
Background by : FPA
Hello,you've stepped onto my blog.Please behave yourself.Dont take anything from this blog.I know which one is my.Dont remove the credit.